=16.8px[color=#e2e2e2][i][b]Oyun içi isim,lakap:[/b][/i][/color] [b][i]Grynn Wesenheit[/i][/b]
=16.8px[color=#e2e2e2][i][b]GUID:[/b][/i] [/color][color=#3498db]3972867[/color]
[size=200] [color=#2980b9] Grynn Wesenheit[/color][/size][img]https://wallimpex.com/data/out/692/crusader-wallpaper-hd-10450851.jpg[/img]
[img]https://i.hizliresim.com/XMPvo7.png[/img]
YAŞI:35
IRKI:RİVERLAND
İNANÇ:HARİSTİYANLIK
DOĞUM YERİ:MONTEİBEL KALESİ KUTSAL RİVERLAND HÜKÜMDARLIĞI
AİLE ÜYELERİ:DEVİLUX_WESENHEİT, (kardeşi) SCHEVİN_WESENHEİT ( KARDEŞİ)
SEVMEDİĞİ ŞEYLER:İHANET HAKSIZLIK KÜFÜR
[size=200]KARAKTER HİKAYESİ[/size]
Monteibel şehrinin,vircard şehrinde bir erkek çocuk dünyaya geldi.Bu çocuğun adı Grynn,soyadı ise Wesenheit'ti.Grynn Wesenheit doğduğunda ne annesi nede babası vardı sadece iki erkek kardeşi vardı Devilux ve Schwein Wesenhiet di.Grynn Wesenheit doğduğunda ne annesi nede babası vardı o ise hiç bilmediği anne ve babasının intikamı için an içer.Kendini şehre kapatır ve eğitimleri almaya başlar Riverland ülkesinde yaptığı işlerle başarılarla Kralın Baş muhafızı olmuş bizzat Kral'ın koruması olmuştur.Uzun zaman sonra yaptığı ünvanla verdiği sözü tutmaya doğru kendisine sadık olan askerleriyle yola çıktı ve tabi ki de kardeşleriyle.
Yolda karşısına değişik bir tip çıktı Grynn Wesenheit'in.Değişik tipin yanına doğru yanaştı ve sohbeti başlattı Grynn
Değişik tip: Nerye böyle soluk soluğa lordum
Grynn Wesenheit: Verdiğim vereceğim sözleri tutmaya intikam almaya
Değişik tip: *Şaşırır ve sorar* derdinize anlatın belki dermanınız olurum lordum
Grynn Wesenheit: Sen mi derman olucaksın sende kimsin?
Değişik tip: Ben Rahip Brunson'um günah çıkartan Riverland Üleksin'in rahibiyim lordum
Grynn Wesenheit: *Şaşırarak sorar* Burda ne arıyorsunuz efendim
Rahip Brunson: Yoldan geçen insanlarla konuşmak için duruyorum burada Lord Grynn Wesenheit
Grynn Wesenheit: O halde size kolay gelsin efendim biz yolumuza devam edelim
[i][b] [/b][/i]
=16.8px
Oyun içi isim,lakap: Grynn Wesenheit=16.8px
GUID: 3972867 Grynn Wesenheit

YAŞI:35
IRKI:RİVERLAND
İNANÇ:HARİSTİYANLIK
DOĞUM YERİ:MONTEİBEL KALESİ KUTSAL RİVERLAND HÜKÜMDARLIĞI
AİLE ÜYELERİ:DEVİLUX_WESENHEİT, (kardeşi) SCHEVİN_WESENHEİT ( KARDEŞİ)
SEVMEDİĞİ ŞEYLER:İHANET HAKSIZLIK KÜFÜR
KARAKTER HİKAYESİ Monteibel şehrinin,vircard şehrinde bir erkek çocuk dünyaya geldi.Bu çocuğun adı Grynn,soyadı ise Wesenheit'ti.Grynn Wesenheit doğduğunda ne annesi nede babası vardı sadece iki erkek kardeşi vardı Devilux ve Schwein Wesenhiet di.Grynn Wesenheit doğduğunda ne annesi nede babası vardı o ise hiç bilmediği anne ve babasının intikamı için an içer.Kendini şehre kapatır ve eğitimleri almaya başlar Riverland ülkesinde yaptığı işlerle başarılarla Kralın Baş muhafızı olmuş bizzat Kral'ın koruması olmuştur.Uzun zaman sonra yaptığı ünvanla verdiği sözü tutmaya doğru kendisine sadık olan askerleriyle yola çıktı ve tabi ki de kardeşleriyle.
Yolda karşısına değişik bir tip çıktı Grynn Wesenheit'in.Değişik tipin yanına doğru yanaştı ve sohbeti başlattı Grynn
Değişik tip: Nerye böyle soluk soluğa lordum
Grynn Wesenheit: Verdiğim vereceğim sözleri tutmaya intikam almaya
Değişik tip: *Şaşırır ve sorar* derdinize anlatın belki dermanınız olurum lordum
Grynn Wesenheit: Sen mi derman olucaksın sende kimsin?
Değişik tip: Ben Rahip Brunson'um günah çıkartan Riverland Üleksin'in rahibiyim lordum
Grynn Wesenheit: *Şaşırarak sorar* Burda ne arıyorsunuz efendim
Rahip Brunson: Yoldan geçen insanlarla konuşmak için duruyorum burada Lord Grynn Wesenheit
Grynn Wesenheit: O halde size kolay gelsin efendim biz yolumuza devam edelim